„ВАРНА КЛИМА” ЕООД - доказан и надежден партньор!

„Варна Клима” ЕООД работи повече от десет години на варненския пазар с основна дейност продажба на нови и употребявани японски климатици (марки “DAIKIN”, “NATIONAL”, “MITSUBISHI”, “SANYO”, “SHARP”, “TOSHIBA”, “FUJITSU”,”CORONA”,HITACHI” и др.). „Варна Клима” притежава собствена сервизна база и високо квалифициран колектив. За последните 7 години се е доказала като надежден партньор в целия процес - от доставката до качествения монтаж и сервиз на климатици. Фирма „Варна Клима” е също така директен вносител на употребявана японска селскостопанска и строителна техника. Внасяме трактори на реномирани японски марки, доказали качеството си на работа, като: “YANMAR”, “KUBOTA”,”MITSUBISHI”,”ISEKI”,“HINOMOTO”,”SATOH”,"SHIBAURA" и др. , тежка строителна техника – багери, челни товарачи, фадроми, мотокари, електрокари: “KOMATSU”, “TOYOTA”,”MITSUBISHI” и др, почистваща техника подходяща за хигиенно обслужване на хотели, ресторанти, офиси и др.

От 2009 г. фирма „Варна Клима” фокусира вниманието си върху внасянето и продажбата на електронни и механични бидета. Предлагаме разнообразние от марки и модели на достъпни цени: марки “HYUNDAI”, “TOSHIBA”, “PANASONIC”. Освен директно в нашия магазин на ул. „Райко Жинзифов”N41 (гр. Варна), ще можете съвсем скоро да използвате нашия онлайн магазин за поръчки на бидета за цялата страна! Ще имате възможност и да се обръщате и към нашите дистрибутори, списъка на които ще публикуваме в нашия сайт в секция „Представители”.

Използването на електронни бидета е все още нещо ново за България, но тази технология е вече доказала се във водещите страни по света като Япония и САЩ. Причините са безспорните плюсове на тези уреди, които повишават в пъти личната хигиена, осигуряват удобство и са едно нетипично удоволствие за семейството. Разгледайте секция „Предимства” в нашия сайт, за да добиете по-добра представа за ползите от електронните бидета и техните функции.

Посетете и другите ни сайтове:

www.varnaclima.com
www.tractorbg.com